Café Naturalis

Welkom in Café Naturalis

Het Heempark heeft sinds 1 mei een nieuwe uitbating: Melanie van Café Naturalis. Melanie heeft de naam zelf bedacht en werd ge├»nspireerd door haar liefde voor de natuur. Ze zet volop mee haar schouders onder de visie van het Heempark. Melanie wil met haar persoonlijke aanpak mee het Heempark op de kaart zetten.

Een unieke plek

Café Naturalis is een unieke plek:

  • Een leuke, warme en sfeervolle café waarin de natuur en natuurlijke producten verweven zijn met een oog op groene initiatieven, bvb correct sorteren van afval en het vermijden van voedselverspilling. Het café draait rond mens, dier en natuur. Daarom zal een percentage van de verkoop naar verschillende goede doelen gaan.
  • Een gezellige en aantrekkelijke café waar mensen kunnen genieten van een selectie koude dranken, warme dranken, Limburgse bieren, eenvoudige hapjes en artisanaal gebak met focus op Fair Trade-, BIO- en streekproducten en ingrediënten. Er is aandacht voor vegetariërs en mensen met allergenen. Geregeld worden speciale aanbiedingen in de kijker gezet.┬á
  • Een plek waar iedereen welkom is en waar mensen zich kunnen ontspannen, binnen of op het terras, omringd door de natuur. Op zoek naar een lekker drankje voor of na de wandeling, even uitrusten, kinderen op de speeltuin... het kan allemaal bij Café Naturalis.

Bij verhuur lokalen

Voor groepen die de lokalen huren zijn er speciale tarieven. Catering kan je zelf (laten) verzorgen. Er is wel de verplichting om de drank van Café Naturalis te gebruiken.

Openingsuren (aangepast vanaf 1 juli 2019)

Café Naturalis opent op 1 mei. Je bent welkom van de paasvakantie tot de herfstvakantie.

  • woensdag van 14u00 tot 18u00
  • donderdag van 14u00 tot 18u00
  • vrijdag van 14u00 tot 20u00
  • zaterdag van 12u00 tot 20u00
  • zondag van 12u00 tot 18u00

Hou voor spontane extra openingen en speciale evenementen de Facebookpagina in de gaten!

Contactinfo

Café Naturalis, Melanie Melone (0479 51 11 09)

cafe.naturalis.genk@gmail.com

https://www.facebook.com/CafeNaturalisGenk/

https://twitter.com/CafeNaturalis