Zomerse zondagen

Elke zondag van juli en augustus organiseert het Heempark leuke, natuurlijke activiteiten voor jong en oud.

Om 10u en 13u start telkens een activiteit. We informeren je over bijen, tuinieren, vuur maken, de diertjes en zoveel meer.

We willen het veilig houden voor onze gids, deelnemers en toeschouwers, daarom komen er enkele regels bij. Neem deze goed door alvorens je je inschrijft voor één van onze activiteiten.

DEELNAME

De activiteiten van de zomerse zondagen zijn vooral bedoeld voor kinderen. Zij krijgen voorrang bij inschrijving. Onze activiteiten zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Er kan wel telkens 1 ouder zijn/haar kind helpen, als dat nodig is. Andere gezinsleden kunnen van op een afstand toekijken en mee genieten van de activiteit.

Je mag meedoen aan de zomerse zondagen als je:

  • niet ziek bent of in de afgelopen 5 dagen ziek was
  • niet tot een risicogroep hoort of wel toestemming hebt van de dokter
  • bent ingeschreven

We organiseren activiteiten in de voor- en namiddag en schrijven telkens 10 kinderen in. We vragen ook om toeschouwers in te schrijven, omdat we niet meer dan 50 personen mogen samenbrengen.

De kinderen moeten onderling geen afstand houden. Alle volwassenen vragen we wel om een veilige afstand van 1,5 m te behouden ten opzichte van anderen die niet in jouw bubbel zitten.

IS SPELEN TIJDENS CORONA VEILIG?

  • Onze activiteiten vinden plaats in openlucht of in de witte tent aan de speeltuin.
  • Het sanitair van het Heempark is geopend, bezoekers kunnen daar de handen wassen. Daarnaast voorzien we ook alcoholgel om handen te ontsmetten.
  • Niezen en hoesten doe je in je elleboog.
  • Als je ziek bent (geweest) blijf je nog steeds thuis

INSCHRIJVEN

Dat kan hier