Educatief aanbod

In het Heempark brengen we Genkenaren in contact met de natuur. Je kan bij ons ervaringen, inzichten en kennis opdoen. Onze activiteiten vinden zoveel mogelijk buiten, in de natuur plaats. We richten ons voornamelijk tot leerkrachten die met hun klas een activiteit kunnen reserveren, maar een deel van ons aanbod is ook geschikt voor volwassenen.

Onze deskundige natuurgidsen staan garant voor een onvergetelijke activiteit. Als deelnemer kom je in actie met je hoofd, hart en handen: je doet kennis op, ervaart passie voor de natuur en zal zeker ook de handen uit de mouwen steken!

Begeleid je een groep met een bepaald aandachtspunt of ben je op zoek naar een specifieke activiteit, plek of thema? We houden daar graag rekening mee, contacteer ons en we zoeken samen naar een aangepast aanbod.

We beseffen dat het voor scholen nu niet eenvoudig is om de verplaatsing naar het Heempark te maken. Gelukkig zijn er in Genk heel wat leuke plekjes. Wie weet kan onze gids dichter naar je school komen voor een leuke activiteit? Contacteer ons hier zeker voor!

Bekijk hier onze overzichtsboekjes