Word vrijwilliger in het Heempark

Vrijwilligers zijn talrijk vertegenwoordigd in het Heempark. Heb jij groene vingers of zin om een educatieve activiteit te begeleiden? We spreken graag vrijblijvend af voor een rondleiding of kennismaking! Ook als je jouw plekje niet meteen ziet in een van onderstaande opties, bekijken we graag wat er bij jou past!

Gids

Het Heempark zoekt enthousiaste natuurvrienden die workshops rond natuur- en milieuthema's willen begeleiden. We bereiken vooral klassen van Genkse lagere scholen. Ben je natuurgids? Dat is een pluspunt maar geen vereiste. Je liefde voor de natuur overbrengen op een warme manier is het belangrijkst!

Word jij gids?

Tuinier

We hebben mooie tuinen met vaste planten, maar ook granen- kruiden en groentetuinen. Dat is het werk van onze vrijwilligers! Helpende handen zijn welkom!

Zadenbib

Elke maand komen vrijwilligers van de zadenbib samen om zaden te schonen en te verpakken. In een gezellige sfeer steken we de zaadjes in zakjes met mooie etiketten.

Samen Zeisen

Een splinternieuwe groep is de groep zeisers. Zij hebben zojuist een cursus van 1 dag gevolgd, zij zullen de zeisen van het Heempark maaiklaar maken en na maai-mei-niet gaan zij aan de slag.

Meer weten?

Kom gerust eens kijken! Of maak een afspraak voor een rondleiding

Heempark - Hoogzij 7 – 3600 Genk – mail ons

089 65 46 15