Kom kijken!

Trek je wandelschoenen aan en kom naar het Heempark!

Kuier er langs de vijvers en hooilanden, bezoek de bijenhal, geniet van de orde in de kruiden- fruit- en groentetuinen, kom picknicken aan 1 van de picknickbanken of in de openluchtklas... Kinderen leven zich uit in de avontuurlijke speeltuin. Wie op zoek is naar nóg meer avontuur kan de laarsjeswandeling volgen doorheen wilgentunnels, het bosje, de natte omgeving en de grote vijver. Aangepast schoeisel is zeker een aanrader!

Het Heempark is niet alleen een prachtige natuurplek, het heeft bovendien een gezellige cafetaria met terras.

Toegankelijkheid

Omdat we houden van de groen-blauwe omgeving zijn er weinig tot geen volledig verharde paden. Dit betekent dat we niet overal even vlot bereikbaar zijn voor rolstoel- of buggygebruikers.

In de omgeving van de vijver is een lindeboom omgewaaid over een pad, omdat deze nog in leven is, laten we deze nog liggen. Te voet is dat geen probleem, maar een buggy of rolstoel moet worden opgetild als je erlangs wil. 

Geniet van deze mooie omgeving!

Contact

MNC Heempark

Adres
Hoogzij 7, 3600Genk
Stratenplan
Routebeschrijving
tel.
089 65 46 15
E-mail
heempark@genk.be
Website
www.heempark.be

Contacteer / volg ons via

Openingsuren

Morgen

zijn wij open van 8.30 tot 12.30 uur (Zomerregeling Heempark)

Het park, de speeltuin en de tuinen zijn steeds vrij toegankelijk voor bezoekers. De balie, waar je terecht kan voor meer informatie, het plantenasiel en de zadenbib is geopend tijdens volgende uren

Meer openingsuren